Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Brezplačna klimatska naprava

Brezplačna klimatska naprava ob nakupu toplotne črpalke

BREZPLAČNA KLIMATSKA NAPRAVA



Če razmišljate o nakupu toplotne črpalke za vaš dom, potem je zdaj popoln trenutek za dejanje. Pri podjetju Daikin so se odločili, da vas obdarijo z izjemno ponudbo. Ob nakupu visokokakovostne toplotne črpalke Daikin lahko prejmete klimatsko napravo popolnoma brezplačno!


Kaj nudi toplotna črpalka Daikin?


Toplotna črpalka Daikin je odlična izbira za ogrevanje vašega doma. Ne samo, da vam omogoča prihranek na stroških energije, ampak tudi poskrbi za udobno bivanje v vseh letnih časih. S svojo visoko učinkovitostjo in zanesljivostjo je idealna rešitev za udobje in trajnostno ogrevanje.


Kako deluje ponudba?


Ponudba je preprosta. Ko kupite eno izmed toplotnih črpalk Daikin, boste kot posebno darilo prejeli klimatsko napravo Daikin brezplačno. Ne boste samo izboljšali svojega ogrevalnega sistema, ampak boste lahko uživali tudi v udobju hlajenja v vročih poletnih dneh. Ponudba je omejena na prvih 100 kupcev!

Pogoji Daikin ponudbe:

 

  • pogoj za sodelovanje je nakup toplotne črpalke Daikin Altherma (velja za vse toplotne črpalke razen za toplotno črpalko Daikin Altherma za pripravo sanitarne tople vode in toplotno črpalko Daikin Altherma Monobloc EBLA-E3V3 moči 4, 6 in 8 kW)
  • velja za vse nakupe toplotnih črpalk Daikin Altherma v obdobju od 1.11.2023 do vključno 30.11.2023 oziroma za prvih 100 prodanih enot toplotnih črpalk
  • za prejem brezplačne klimatske naprave mora biti enota toplotne črpalke uspešno registrirana v portal Stand By Me najkasneje do vključno 29.2.2024
  • kupec brezplačno klimatsko napravo Daikin Sensira FTXC35D/RXC35D prejme po 29.2.2024

 

Več podrobnosti si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da nadgradite svoj dom z vrhunsko tehnologijo Daikin. S to ponudbo boste dobili najboljše iz obeh svetov - energetsko učinkovito ogrevanje in brezplačno klimatizacijo. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in pomagala izbrati pravo toplotno črpalko za vaše potrebe.


Izkoristite to izjemno ponudbo. Prebrskajte našo spletno stran za več informacij o toplotnih črpalkah.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice